keresés YouTube Facebook Instagram
2119 Pécel, Pesti út 2., tel.: 06-28-454-620 és 06-20-770-0750, fax: 06-28-452-917,
Jézus Szíve Társasága Idősek Otthona
Jézus Szíve Ünnepe – JSZTIO
Facebook

Jézus Szíve Társasága Idősek Otthona

Jézus Szíve Ünnepe – JSZTIO

2024.06.12.

Ahogy már sok éve, az idén is szabadtéri szentmisével ünnepeltük meg Jézus Szíve Ünnepét. Munkatársaink már jóval június 7. előtt hozzákezdtek az ünnepség előkészítéséhez. Meghívtuk mindazokat, akik egész évben mellettünk állnak, és segítik az Otthonban folyó munkát.

Az ünneplés szentmisével kezdődött, melynek főcelebránsa Dr. Martos Levente Balázs püspök úr volt, Koncelebrált még Berta László plébános úr, valamint Benke István atya és Molnár Miklós atya is. A szentmisét a  Coelestis Regina Énekkar,  Kiss Zsuzsanna karnagy, valamint Ács Dávid László orgonaművész szolgálata tette még ünnepélyesebbé. Hálásak vagyunk, amiért  minden évben elfogadják a meghívásunkat, hogy énekükkel segítsenek lelkünket az Úrhoz emelni.

A szentmise után a Jézus Szíve Társasága általános elöljárója, Gergely Katalin testvér beszéde következett, majd Horváth Tibor polgármester úr köszöntötte az együtt ünneplő közösséget.

A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulói színvonalas műsorral járultak hozzá az ünnephez. Örülünk, hogy évek óta rendszeresen gyönyörködhetünk a tanulók tehetségében.

A már nyugdíjba vonult  Nagy Istvánné Valika vezető ápoló helyettes ezen az ünnepségen köszönt el  a Jézus Szíve Társasága tagjaitól, elöljáróitól, és szeretettel emlékezett vissza Bányai Ilona testvérre és Bányai András gazdaságvezetőre, mivel az Ő munkálkodásuk idején kezdett Otthonunkban dolgozni.

A nap közös ebéddel folytatódott, ahol lehetőség nyílt baráti találkozásokra, beszélgetésekre  is. Ezt a szép napot a munkatársak és a vendégek közös körtánca zárta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ünnepünk további képeit ide kattintva, valamint Galériánkban tudják megnézni.

 

Hírek

Emmausz év

Elkezdődött a jelentkezés közösségünk hivatástisztázó programjára

2024.07.09.