keresés YouTube Facebook Instagram
2119 Pécel, Pesti út 2., tel.: 06-28-454-620 és 06-20-770-0750, fax: 06-28-452-917,
Jézus Szíve Társasága Idősek Otthona
Farsangi bál – JSZTIO
Facebook

Jézus Szíve Társasága Idősek Otthona

Farsangi bál – JSZTIO

2024.02.14.

Az idén húshagyó kedden, a hamvazószerdát megelőző napon tartottuk a farsangi bált. A nagy napot szorgos készülődés előzte meg. A Mentálhigiénés csoport tagjai feldíszítették az ebédlőt, a Konyha munkatársai díszes, ünnepi terítéket készítettek, és minden lakónk és munkatársunk karneváli szemüveget kapott. A bál napján pedig a fánk mellett más finomságok is vártak bennünket.

Sok munkatársunk jelmezzel, önálló műsorszámmal készült, csoportos jeleneteket is láthattunk.

Munkatársaink jóvoltából vendégünk volt Harangozó Teri, Eszményi Viktória, Oszvald Marika. A Holdsugár Idősek Klubja elhozta hozzánk a Z’zi labort és a Veresegyházi asszonykórust. Elkísérte Őket egy tréfás kedvű Bohóc is. Hálásak vagyunk Nekik, amiért sokszor velünk ünnepelnek, megosztják velünk jókedvüket és sugárzó életkedvüket.

Korda Györggyel, Balázs Klárival és a reptéri dolgozókkal együtt énekelhettünk: …. Reptér, lobog a szélben a szélzsák…

Az Animal Cannibals: Takarítónő című száma is nagy sikert aratott.

Itt volt még velünk Szűcs Judit, valamint a dalcsokrot előadó Nótár Mary, akinek nagyszerű tánca osztatlan sikert aratott.  Maga Paff, a bűvös sárkány is velünk énekelt és táncolt.

A hírességek fellépését Besenyő Pista bácsi zárta.

Ötletesek, szépek voltak a jelmezek, a műsorszámok pedig igényesen kidolgozottak. Lakóink elismerő szavai is erről tanúskodtak.

A „vendégművészek” után Maderspach Zoltán zenéjére jelmezesek és nézők, mindannyian táncra perdültünk, csak az uzsonna, valamint a finom forralt bor elfogyasztása miatt pihentünk kicsit. A jól sikerült bált annak reményében zártuk, hogy a locsolóbálon folytatjuk a táncot.