keresés YouTube Facebook Instagram
2119 Pécel, Pesti út 2., tel.: 06-28-454-620 és 06-20-770-0750, fax: 06-28-452-917,
Jézus Szíve Társasága Idősek Otthona
Facebook

Jézus Szíve Társasága Idősek Otthona

Látogatópont épül Otthonunkban - JSZTIO

2020.11.17.

Tisztelt Hozzátartozók / Adományozók!

Kedves Látogatók!

 

Mint korábban jeleztük, Intézményünk a járvány idején is szándékszik látogatási lehetőséget biztosítani egy találkozási pont létrehozásával, amit lakóink és hozzátartozóik külön bejáraton történő megközelítéssel, egymástól teljesen elválasztva használhatnak találkozásuk lebonyolítására.

 

Erre a célra tervezett FAHÁZ létesítésére felhívásunkra a hozzátartozók részéről

 

2020.11.16-val 950.910 Ft hozzájárulás érkezett.

 

Az adományok érkezésének igen nagy jelentősége van, amit nagyon szépen köszönünk!

 

Ennek érzékeltetésére tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, Adományozókat és Honlapunk Kedves Olvasóit, hogy a megvalósítást 3 fázisra bontva valósítjuk meg, amelyek műszaki tartalma, és hozzájuk tartozó költségvetési / bekerülési összegek az alábbiak:

 

  1. Első fázis: Bekerülési összege 2,0 mFt, aminek tartalma az aljzatbeton készítése, a faház leszállítása-összeszerelése, a plusz ajtók és a plusz ablakok behelyezése, favédő-, és festék anyagok felvitele, válaszfal beépítése.

 

  1. Második fázis: Szükség lesz bejáratokhoz vezető járda létesítésére, kerítés módosítására a parkoló és a faház kapcsolatában, elektromos áram bevezetésére a világításhoz, plexiüveg a láthatás érdekében, asztal/pult, székek elhelyezésére, a kommunikáció technikai eszközeinek telepítésére, mind két oldalon. Ezekkel együtt - előzetes becslések szerint - mintegy 3,5mFt bekerülési összeg várható. 

 

  1. Harmadik fázis: Az érkező hozzájárulás teljes  összege fogja meghatározni a tervezett faház további műszaki munkálatainak elvégzését (oldalfal hőszigetelése, gipszkartonozása, vízszigetelés készítése, PVC padló fektetése, fűtőtest behelyezése, ereszcsatorna felszerelése stb.), amely tételekkel együtt a fejlesztés értéke mindösszesen már megközelítőleg 4,0mFt-os nagyságrendet tesz ki.

 

Előrehaladás:

  1. Jelenleg a 3x4 m-es vasalt aljzatbeton készült el. Értéke 546 eFt.
  2. Folyamatban az áram vezeték helyszínre vitele
  3. Folyamatban a járda készítése

 

A fejleményekről igyekszünk folyamatos tájékoztatást nyújtani Önöknek!

 

 

 

Marton Ildikó

 

Sipos István

intézményvezető

 

gazdasági vezető

 

 

 

 

Suller Melinda Éva

 

 

Fenntartó Általános Elöljárója